Život

Život

Panoráma mojej duše
je priezračne čistá
když zavřeš oči
i Tobě se zjeví
uvidíš krásne
jasné nebo
ale co je za ním
to nikdo
neví
...
Načo však poznanie
keď vôkol krásny svet
co po kopretinách
mi stále ještě
voní
V hlave mi šumí
množstvo prázdnych
viet
ale v srdci cítím
že život za to
stojí
...
Autor TedelyBear, 24.08.2011
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: hatlapatla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí