Všude kolem

Všude kolem

Anotace: -

Největší krása je prý skrytá
A tak jí vidí málokdo
Někde se proslechlo, že je, kde svítá
Jo byla tam, a pak zas zapadlo

Jiný ji viděl mezi klasy zvlněnou
Tak ji tam hledali, až ušlapali pole
Chvíli šla slyšet šeptat s ozvěnou
Plnila ptákům písní vole

Ten kdo ji hledá, její skrýše zná
Ten kdo ji vidí, najde ji kde jiní ne
Zjistil totiž, že není schovaná
Naopak, je prý všude kolem.
Autor Bolder, 25.08.2011
Přečteno 247x
Tipy 10
Poslední tipující: la loba, Anjesis, CULIKATÁ, Denael, E.T.Jane, ECHO PARAZIT, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ST, vykouzlila úsměv :)

26.08.2011 11:29:00 | Denael

všímavá básen(sekce-všímavka)

25.08.2011 21:32:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí