Kaz

Kaz

Anotace: humoristické

Antouš si dře zuby,

kartáčem na boty.

Maže si je signalem,

kloktá vodu se savem.



Černá barva nejde dolů,

už s tím byl i u doktorů.

Pálí ho to, bolí, štípe,

sténá proto, kňučí, vyje.



Za pár dní jde ulicí

se zlatým chrupem svítícím,

v kapsách pytlík s bonbony,

v ústech cígo z Malbory.
Autor Suším žábu na korábu, 25.08.2011
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, E.T.Jane, ECHO PARAZIT, René Vulkán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

háááá,neměl se kloktat tím savem,akorát to zhoršil,hááááá!

25.08.2011 21:30:00 | ECHO PARAZIT

Je lepší než předchozí

25.08.2011 18:12:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí