Sůl na/d pochyby

Sůl na/d pochyby

Anotace: ...

Hádej 4 hádanky,
ukrytá je v třetí!
Pod povrchem,
nad povrchem
čápi nosí smetí.
Doletěli za obzory
až do dračí nory,
šíp a dýka nezabolí
ani trávu stvoly.

Kam se hrabou zlaté časy,
kam se peří bojí spásy?
Započaly se nám 3 tisíce trasy.
Mlčí rybář, mlčí ryby,
mlčí sítě, mlčí chyby.
Dnes i zítra za oblaky,
OBRAZ zero slíbí.

Nad pochyby,
nad zlé slova,
zas a znova,
stále nová.
Sedmá stopa, sedmé dítě,
žádná úcta, žádné chci Tě.

Uzavřená sedmá brána,
okovy jsou zakována!
Kdo rozumí,
nejsem sama...

9 klíčů x-té dveře,
není pochyb o důvěře.
8 dotek, slunce vzplálo,
8 hříchů lidem vzalo,
pak se v srdci pousmálo.

Kde jsou lidé, je jich málo.
To se stává, to se stalo.
Na dveře se buší málo,
dějství se nám nedohrálo.
To se stane, jak se stalo.
Orlí skálo, sůl nám vodu vzalo.
Je to hodně, je to málo.
Už se kdysi jednou stalo,
divadlo se nedohrálo.
Málo, málo, stále málo,
Víry, lásky, dám, co dalo.
Autor Inge, 26.08.2011
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedním dechem a dobře čtivé... lehce k zamyšlení. ST!***

26.08.2011 21:02:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí