Ve hvězdách

Ve hvězdách

Anotace: ...

A v těch slovech zněl smích
i bolest
Bylo před děštěm snad
Slabě zněl jen sen
Sliboval zmatek v dějinách
Korzovala místnostní
..dáma
V rudých barvách
Umocnila chvíli tichem,
kdy tají se dech
Smaragdový nádech v očích
Proměna dozrála do malby
Barvy smělé
Plachost
Až za hranice všedních dnů
Slova opět narozené
z úst tanečnic
Životy propojené
Promlouvá ke mě její dech
Maluji sebe na plátno života,
co čeká na obdivovatele
A než udeří hrom do nebe,
pochopí..že..
dýchám jen pro Tebe
Autor Agniezka, 27.08.2011
Přečteno 278x
Tipy 14
Poslední tipující: Krahujec, James Libustka, Mbonita, labuť, strašidýlko-střapatý, danav, zenge, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná..

27.08.2011 09:52:00 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí