LINČ

LINČ

Anotace: ---

Poslouchej má milá
Ještě mě nechytili
Jak to tak vypadá
Mají mě každou chvíli

A až mě dostanou
Tak udělají prase
Potom se vožerou
A já uteču zase

A s tváří nasranou
Každej z nich po mě pátrá
Běžím dál na sever
A za mnou tahle chátra

Ač je to zoufalý
Já přesto v úspěch věřím
Chtěl bych se zavrtat
Zas jednou do tvejch peřin

Nikdy se nevrátim
Už dostali mě včely
Včely ty olověný
Co někdo vystřelil
Autor jondys, 27.08.2011
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Edmond Kadad
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí