Vnímám sebe

Vnímám sebe

Šumivým rytmem
krajiny
obklopená
jsem
cítím trávu
malé kameny
a tvrdou
pevnou zem
cestičkou klikatou
pomaličku utíkám
běžím od tebe
k němu
oběma zvolna
unikám
...
Jen když jsem
mimo vás
pod sebou
pevnou zem
a nad hlavou
mám modré nebe
zapomenu
na všechno
...
všechny
...
a vnímám
už jen
sebe
...
Autor TedelyBear, 27.08.2011
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí