Industriál

Industriál

Anotace: inspirována Ostravou - místem kam se nesmí a její maličkostí :)

V jedné zvláště slabé chvíli,
v nouzi o adrenalin, snad ve strachu,
trošku víc jsme se seznámily,
bez požehnání přátel, sester, brachů.

Dvě slečny co jsou trochu jiné
a věk naštěstí není problémem.
Prach, bordel, místa stiné
a ani jednou jsme si neřekly: "to nesvedem"

Nahoru, dolů, tam a zase zpět,
procházely jsme celý industriál.
Tak trošku šílenci... Stejně postupovaly jsme vpřed,
na tvorbu fotek nejlepší materiál...

Kdo ví jaké bude to mít pokračování,
ale před dneškem vážně smekám.
Kdo ví, jak bude pokračovat nase seznamování,
snad neutečeš - já se poznávání nelekám.
Autor strašidýlko-střapatý, 28.08.2011
Přečteno 337x
Tipy 29
Poslední tipující: Emmelia, hloubavá, James Libustka, divoska_jaja, Bambulka, Dota Slunská, nejsembásník, Mbonita, labuť, Stoneman, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí