kdyzsevyznavam

kdyzsevyznavam

Anotace: ..neni to basne nezarazene..aspon ne cely

mam te na krku
v takovym tom malym medailonu
co se da nehtem otevrit
taky te mam
vyrytyho
v prstynku na levy ruce

prorost si do me

dala bych sem
nejakou nasi fotku
ale bylo by to
divny

dneska sem cetla takovou blbost - naka holka si mysli, ze prava laska je citit i po roce to, co prvni den vztahu. ta lhuta. ten rok. sem o hodne starsi. ale vek pro me nikdy nic neznamenal. tahle bude vzdycky blbejsi nez ja. co to je? rozhodne ne tohle. kazdej ma vlastni lasku. zadny debilni definice, co se tvarej jak citace velkych pravych srdci. prece se naky veci jenom zijou. nemluvi se. hlavne se citi. divim se, ze neco jako laska existuje. jeste? protoze je to cit. uz sem si vybrala. ne rozum. to cit. (film rozum a cit - je laska rozum nebo cit? ne laska je radost z probuzeni...bla bla)..mam te rada, protoze se na me vzdycky usmejes. v noci me objimas a kdyz se mi zda neco osklivyho, nezne me probudis. ze se v noci rozespale milujeme. ze se ti libim. ze kdyz chci podat piti, rovnou mi ho nalijes. ze se ti libi moje vlasy. ze me casto a rad malujes. ze si chytry. ze sis me nechal. ze vim, jak ti rano voni dech. ze ti peru pradlo a varim jidlo. mam te rada, protoze mi pripravujes kartacek se zubni pastou, rozcesavas mi vlasy a smim nosit tvy slipy. i kdyz sou to trenky.


ěščřžýáíé)ěščřžýáíé)ěščřžýáíé)ěščřžýáíé)ěščřžýáíé)ěščřžýáíé)ěščřžýáíé)ěščřžýáíé)ěščřžýáíé)ěščřžýáíé)
Autor veronika, 28.08.2011
Přečteno 547x
Tipy 6
Poslední tipující: ewon, René Vulkán
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Manželství musí být krásná věc a vypadá to, že jsi pro něj našla toho pravého adepta :-) Mám tedy na lásku trochu jiný pohled, ale to asi víš, když jsi četla mé poslední dílko.

28.09.2011 12:58:00 | Liss Durman

pěkně, veroniko, jsi pošuk.

23.09.2011 22:09:00 | tenflipskáj dysfunkt

Napřed jsem dost čuměl, pak se začetl, pak mi začaly vadit chybějící háčky a čárky, pak velká písmena v začátcích vět, pak chyby, pak přespříliš hovorová čeština, pak jsem to dočetl, pak uviděl poslední řádek kam ta všechna ěščřřžýáíéúů popadala a začalo se mi to líbit, pak jdem to otipoval.

21.09.2011 09:45:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí