V první linii

V první linii

Anotace: ...

Za někoho se bít
V linii první
Hlavou ti běží Zdrhni
Lepší než v hrobě hnít

Aspoň kdybys věděl
Proč tady v blátě ležíš
Proč volá tě k sobě Ježíš
Když do konce zbývá pár neděl

Nikdo ti nepoví
Proč nemůžeš vstát a jít
Proč nemůžeš v klidu žít
Snad válka jenom lidi loví?

Nic tě nebolí
Díváš se kolem sebe…
Hle, kam nesou tvé tělo, kam nesou tebe?
Už ti rány nesolí...

Náhrobek bez jména
Jen bílý kříž
Vždyť to víš
Nad hrobem nikdo nesténá
Autor Žiťa, 11.02.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ta se mi líbí fakt moc :-)

12.02.2006 13:21:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí