VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 2

VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 2

Anotace: Snad někoho potěším pobavím , což je úmyslem cílem mým.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

MILOSTNÁ TOUHA
Až někdy zas budeme spolu
a ty nebudeš proti tomu
zamířím k tvému protipólu

MARNOST
Nespal jsem, natěšen, nejen lící
Čekal jsem celou noc , ale marně
Až zhasla světla na ulici
i neon, logo na továrně

ŽIVÝ SEN
V tom vedru, asi rychleji stárnu
ale než půjdu zas na plovárnu
budu vzpomínat, jen a jen
na ten krásný, skoro živý sen
co se mi zdál, někdy až k ránu

BONMOT
Před domem auto stojí
Bílé písmo v modrém poli
a jím vepsán nápis dvojí:
„Svět vody“- firmy tvojí.
„Den začíná a končí v koupelně“
Čtu, divím se – no
to snad ne?!
Že tuto změnu se mnou
byste také chtěli?
Den začíná i končí,
přece v posteli!

PRANOSTIKA
K vánocům ponožky, papuče
sněhu potom plné náruče!

UPRAVENÉ RČENÍ
Ty po mně jedem zmijí
já po tobě křehkou poezií
Autor RU 82, 29.08.2011
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí