Cesta za světlem

Cesta za světlem

Anotace: Obtížná cesta ke světlu v hlubinách

Sbírka: Záchvěvy duše

pokoušíš se vyplašit zbytky vlezlých splínů
točíc se kolem jediné mlžné představy
a v šedých mracích spatřuješ nekonečno
pohlcující něžné světlo naděje

nesourodé tísně střídají úsměvy
zasněný pohled skryje obrazy hlubin
kterými prochází zástupy vzpomínek
hrajících na jemné struny duše

paprsky lásky hřejivě září temnotou
obav a domněnek složitě osvojených
snažíc se nadechnout a uvidět
padáš níž a zapadneš hluboko
než zahlédneš světlo
Autor Lenís, 29.08.2011
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: Actafool, CULIKATÁ, labuť, Donne, Mbonita, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cesty na dno bývají rychlejší, než cesty zpátky ke světlu, ale ty druhé jsou pak nádherným pocitem v duši.

30.08.2011 11:42:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí