Slíbáš...

Slíbáš...

tvou dlaní
jsem spoutaná
stíráš mi
něžně slzy
co mě vždycky
zraní
a zpropadená
slova
co mi na rtech
ulpívají
slíbáš
...
slíbáš i bolest
co prsty
u nohou
mi kroutí
a mé zlomené srdce
co rozpůlí se
v půlce
a pak se
jedna část
v tichosti
schová
v zákoutí
mé duše
...
Autor TedelyBear, 29.08.2011
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí