Do konce

Do konce

Jak cítíš se
když rty
se něžně potuluji
po úžlabinách
tvého nahého těla
zhluboka dýcháš
a dech se Ti
zvolna mění
a já cítím
že tvé
povzbuzení
k úmyslu svému
potřebuji
...
a pak
když hlavu
mi něžně stlačíš
mám vše co jsem chtěla
a pak jen tikotem
vzdálených hodin
čas do konce
měřím
a přemýšlím
jestli v rychlosti
mi stačíš
...
Autor TedelyBear, 29.08.2011
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí