Zastání

Zastání

Proč se
nepostavíš za mě
a nedržíš mě
celou vahou
svého těla
proč se mě nezastaneš
před rodinou svou
proč mě nepodržíš
když ještě nedávno
jsem tak moc
chtěla
...
ale teď
už přestávám věřit
a doufat
...
Už nejsem
malá holka
abych si tu sedla
a do dlaní si začla
zoufat
nejsem ta holčička
naivní
kterou jsi potkal
tenkrát
...
Autor TedelyBear, 30.08.2011
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí