Tvá máma

Tvá máma

Ve svých dlaních
jsi měl
celý náš osud
to jak to šlo
bylo na obou
a šlo to celkem
dokud
jsi nevyrukoval
se svojí pravdou
před ní
...
a já naivně věřila
že se něco změní
prý je problém
jen s jednou věcí
ale nemyslím si
že by to bylo jen
o papíru
a o přijmení
ale kdo ví
třeba jí jen křivdím
i když si myslím
že jí to líto
není
...
Možná tě chce zpátky
svého rozmazleného
chlapečka
třeba doufá
že z mých spárů
se ještě vymaníš
možná čekala
že odejdeš ode mě
mnohem dřív
možná věří
že leccos se rozchodem
ještě zachránit dá
protože přece
Tě nevychovala
pro holku
jako jsem já
...
připadám si jako
přebytečné smetí
a kdyby se dozvěděla
že jsem těhotná
tak tvou mámu
asi trefí
...
Autor TedelyBear, 30.08.2011
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vytrvej..

05.09.2011 16:56:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí