Jít novým paprskem (=k obrazu=)

Jít novým paprskem (=k obrazu=)

Anotace: :)

Průzračná mizivko k červeni nevinných
ráno rmoutíš
podzimní alej
snad moře svícené
dovolí přijít blíž
dovolí perutím pohladit ráje
a jestli najdeš mě
zmizí i závěj
ze sněhů minulých..

v oblacích letět chvíli
srdcová souznění
zař štěstí šeptavě
vezme náš tajný klíč
a místo přísahy mrazíků zakletých
vůně růží nezhřeší

v oblacích letět chvíli
ať klidně zaprší
ať i ledový měsíc mé jsoucno zebe
ať vody letící
píší mi do tuší

vždyť co je víc
když láska má tebe
když lásko mám tebe
v tiché hřejivce za nocí polárních
prosící do nebes
věřící při setkání
životem ve vlnách bouřících
rosící jitřní přání
až zas
rozplynem svá nic ve vesmírný mix

v oblacích letět chvíli

momentem pro duhu
i v potocích
v modravých svůdnících
probouzet lesk ledových vlasů
v jasu rtů snění i v peřejích vábících
blíž lidem být
ctít přírodní krásu

v oblacích letět chvíli

být slunce navzdory času

...
Autor J's .., 31.08.2011
Přečteno 245x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Dona Quixote, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka, Mbonita, WAYWARD, Dota Slunská, Bambulka, Donne
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň s B

05.09.2011 10:43:00 | drsnosrstej kokršpaněl

nazdar sluníčko :-)

31.08.2011 21:42:00 | Romana Šamanka Ladyloba

... je nádherná ... vybarvená tak krásně, až přechází zrak a docházejí slova ... a já si ji jdu přečíst ... znova ...
opravdu se Ti povedla ...ST

31.08.2011 19:21:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí