Mořská ukolébavka

Mořská ukolébavka

Anotace: ... pro všechny Vodní Děti ... ať kráčí nebo letí ... prach a smetí Hvězdné Děti

Houpy, hou, vlny jdou,
jedna kráčí za druhou.

Čas se vleče jako šnek,
v kostele si někdo klek.

Moje drahá polovina
chyby noci světlem spíná.

Aby velekněz šel spát,
možná má mě trošku rád.

Do hvězd spona dala lék,
jeden z nás se právě svlék.

Proč ta slova o marnosti?
Slovosled je někdy prostý!

Houpy, HOupy, HOupy, hou,
třetí kráčí za druhou.

A pak světlem vyhasnou,
a jsou a jsou a jsou.

Tak jdi jak vlna za duhou,
hezky jedna za druhou.

Ovečky se v nebi pasou,
pastýř oheň rozhoří
a pak ryby na obloze táboří.

Lodník zvedl kotvu svou,
lodě kříže jako chrámy plují spolu, svoji jsou.
Tak spi, děťátko, houpy, hou.
Autor Inge, 31.08.2011
Přečteno 474x
Tipy 6
Poslední tipující: Calië, el viento, Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně "ulítlé" ST...

05.09.2011 08:12:00 | el viento

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí