Svoboda

Svoboda

Anotace: život ve svobodě

Bez strachu kráčeti tisícem cest
za sebou poztrácet útržky stínů
jenž plní duši mou, dál nechci nést
balvany úzkostí, náruče splínů

Zeleným bohatstvím utišit hlad
na žízeň dopřát si průzračnou vodu
ulehnout do mechu, nemyslet, spát
vzbudit se deštěm a duněním hromu
Autor Lenís, 01.09.2011
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Actafool
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné! moc se mi to líbilo!

03.09.2011 22:28:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí