Kanibalka Máří

Kanibalka Máří

Anotace: ...raději si nechám zajít chuť...fuj :-/

Zlomyslná Máří
spřádá nitě
zvrhlých skutků,
očišťuje čepele
a brousí si zuby
aby měla dobrý skus...

...lidské maso
se špatně zuby trhá,
ale syrové chutná
opravdu nejlépe...

i když jiní kanibalové
raději nejprve orestují
a poté podávají
dobré pokrmy...

...většinou netrpí
vegetariánstvím...

pokud ano
jsou sami
proti sobě


a obvykle skončí
zanedlouho také
na talíři
Autor Tomáš Přidal, 01.09.2011
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní,evokující...bod.

01.09.2011 21:02:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí