To ticho

To ticho

Anotace: to ticho

Samotáři světla
naleznou svůj klid
co nedá se vzít
noc se nadechla

To ticho nemá jméno
ten dopis nelze číst
možná už příští ráno
napíše znova list

V krase co tak křičí
zlověstné znamení
láska se sama ničí
jen znovu pramení

Dál jen odmění
když sebe hledá
možné je umění
co vlastně jméno nemá.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.09.2011
Přečteno 260x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, labuť, Psavec, zenge, CULIKATÁ, Květka Š., Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí