PROGRAM DNEŠNÍHO DNE:

PROGRAM DNEŠNÍHO DNE:

Anotace: I takový je život. Nevím, jestli je to báseň, povídka nebo úvaha. Tak už to ze zvyku řadím pod básně.

Sbírka: Mé myšlení, co v báseň se promění... 3.

Vše je v naprostém pořádku,
nejdříve Vás potaháme
dvě hodiny v horku.

Žádné pití v ceně.

Po cestě dostanete možnost
byt křivě obviněni, zdrbáni
a znechuceni.

Zábava je na programu
bohužel nutná, zastřelíte
tedy pár věcí (pohodu, klid),
a pak Vám někdo vynadá
all inclusive.

Strávíte cestu autem,
spoustu urážení, urazíme
Vás, i Vaše přátele,
zcela zdarma obdržíte
kázání o "důležitých"
věcech. Nebude při něm
chybět řada urážek.

Můžete si jako bonus
vybrat, místo celodenního
pětiminutový pobyt
v příjemném prostředí
s příjemnými lidmi,
a pak obdržíte plnou
hodinu přemýšlení co si
vzít sebou na Vaší
cestu pryč, za novým
lepším životem.
Autor Rezkaaa, 04.09.2011
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí