Oddělení

Oddělení

Rozpolcená
v bezvýchodném
bludišti
Tvých tichých
myšlenek
spoutaná
v nepřehledném
tržišti
Tvých ponurých
nálad
plných pochybností
a zmítaná
i vlastními
pochybami
kdy mám pocit
že část mě samé
ani
Tebe
nezachrání
...
Jako dva blázni
žijeme
spolu a přece
odděleně
...
Autor TedelyBear, 05.09.2011
Přečteno 219x
Tipy 9
Poslední tipující: hatlapatla, strašidýlko-střapatý, Donne, CULIKATÁ, Květka Š., jitka.svobodova, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí