Divná to země

Divná to země

Anotace: divný to kraj

Sbírka: Symboly

Divná to země,
divný to kraj.
Málo té lásky,
málo tam maj.

Divná to země,
divný to kraj.
Marně se na štěstí,
marně se ptaj.

Divná to země,
divný to kraj.
Co jenom zbývá?
Hledat ten ráj?
Autor Satha, 06.09.2011
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: khantengri, rezina, Mbonita, Donne, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí