Dotek smrti

Dotek smrti

Anotace: Čekání na smrt..

Cítím tvou tichou přítomnost,
jsi můj nejočekávanější host,
vycítila jsi mé utrpení?
Tak zařiď, ať se to změní.

Vím, že jiní by ti vzdorovali,
zoufale by se s tebou prali,
však já bojovat nebudu,
poddám se svému osudu.

Dlouho jsem na tebe čekala,
vždyť kolikrát jsem tě volala!
Konečně jsi mě vyslyšela,
tak zmocni se, prosím, mého těla.

Kdepak já se tě nebojím
a pokorně svoji šíji skloním,
ne, nechystám se k útěku,
poddám se tvým chladným dotekům.

Tak polib mě s něžnou krutostí,
já oddám se ti s radostí,
tak stiskni mé srdce, ať nebije víc,
už nechci cítit vůbec nic!
Autor Charibeja, 07.09.2011
Přečteno 335x
Tipy 12
Poslední tipující: To je ONA, Anjesis, Raziel PsyDearth Characith, Angela Valley, la loba, E., Rakasteta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása... sa v tom úplne vidím...

09.09.2011 16:59:00 | Raziel PsyDearth Characith

Jenže tělo je silné a bojovalo by to by ses divila kolik toho vydrží...

07.09.2011 22:43:00 | la loba

Asi to cítím stejně...

07.09.2011 19:10:00 | Rakasteta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí