STŘEPY

STŘEPY

Anotace: Myšlenka přeměněná v báseň. Moc se mi to ale nerýmuje.. :D

Sbírka: Mé myšlení, co v báseň se promění... 3.

Střepy z pravítka.
-Těžko se láme.
Zato střepy z květináče
získáme snáze.

Skleněnou vázu
mrštíme o zem.
Malý stromek
porazíme vozem.

Střepy ze zrcadla,
plastové hračky,
střepy z umyvadla,
kousíčky tašky.

Všechno hůř nebo snáz získáme.
Jednu věc rozbijem jedním slovem.
Srdce, to není pevným domem,
jedinou větou vyhráno máme.
Autor Rezkaaa, 07.09.2011
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí