Dnešní svět

Dnešní svět

Anotace: Původně básnička pro miláčka...

Mé sluníčko,
usměj se na mě maličko.
Mám Tě moc ráda,
víc než jako kamaráda.
Jsi mé srdce,jsi má láska,
ale nás nerozdělí žádná cháska!
Jsou to jen trosky,
sbírají života svého kousky.
Neznají nic jiného než zlobu,
Proč oni tvoří dnešní dobu?
Chlast,cigarety a tráva!
To je jejich do života zpráva!
Sprostá slova,vulgarita,
to je mezi nimi rarita !
Autor Pengerka, 07.09.2011
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Donne, klinika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí