Nevidíš

Nevidíš

Nevidíš modré nebe, zářící slunce
jako by nad tebou rozprostřel křídla černá pták
máš jen bolest v hrudi, prázdné ruce
otevřenou ránu, rudou jako vlčí mák

Nevnímáš, že v tom nejsi sám
pláč ztracených tiše zní
tu svíravou bolest, tu já dobře znám
osamělé srdce o lásce sní

Otevři oči, vystup z temnoty
probuď vášeň, co uvnitř se skrývá
nemůžeš žít v náručí samoty
promarnit chvíli, co ještě ti zbývá
Autor Angela Valley, 07.09.2011
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Charibeja, Donne, klinika, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí