Neumím

Neumím

Neumím se
na povel smát
a nabízet Ti
srdce
když mě tak
strašně bolí
nechci se
s Tebou
na povel milovat
a čekat až zraněná
duše se zhojí
...
Neumím
se na povel
jenom tak radovat
a držet se
když mě dlaně
bolí
Neumím jen tak
někde
zbůhdarma stát
a čekat až se
zraněná duše
zhojí
...
Autor TedelyBear, 10.09.2011
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: hatlapatla, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí