Pochopíš?

Pochopíš?

Když sevřeš
mé dlaně
a na prsty
polibek mi dáš
když obejmeš
mé myšlenky
a chvíli
mlčky
budem stát
když ponoříš se
do pocitů
vlastních
když zamyslíš se
nad slovy
co vkládám
do svých básní
pak možná pochopíš
co tím myslím vlastně
když po chvílích s Tebou
skládám smutné
básně
...
Autor TedelyBear, 10.09.2011
Přečteno 253x
Tipy 8
Poslední tipující: hatlapatla, Lucucu, René Vulkán, Petbab, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

když obejmeš
mé myšlenky
a chvíli
mlčky
budem stát ... výborný

11.09.2011 15:38:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí