Bezejmenná

Bezejmenná

Anotace: Nápad? Skutečnost? Snad fantasy? ...báseň...??

Sbírka: Mé myšlení, co v báseň se promění... 3.

...a s posledním kouskem moci,
věčně oddáni temné noci.
Voláme po záchraně.

Snažím se vyprostit z tvého objetí.
Nezahraješ na mne žádné dojetí.
TY nevoláš, JÁ volám.

Jak černý havran smrtonosný,
jak malé hádě, tak jsi zlostný.
Dál volám: "Prosím, pomozte!"

A tóny jako ze sametu,
uplétám ti svou odvetu.
Nevolám, sním.

Jemnými květy, lásky slovy,
skončil sen, i osten zloby
zničen byl s touhou.

Prázdno, duše tvá volá,
dokud nástrahy všechny nezdolá.
Já blouzním, křičím.

Já za to mohu. Špatně to je!
Neměl jsi býti právě v hrobě.
Ječím, okusuji zdi svých cel.

A z propastí nadzemských mi zpíváš,
ty díváš se, jen se díváš.
Já posledním dechem prosím.
Autor Rezkaaa, 10.09.2011
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: E., ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí