O MANŽELOVI

O MANŽELOVI

Anotace: Jak mne vidí manželka

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Můj manžel
žáru lásky podléhal pokaždé znovu,
takže časem předstihl i Casanovu.
Jeho životní příběhy samá fraška,
překonával tím i Jaroslava Haška
Nad fantazií jeho děl
i baron Prášil by se rděl.
Ve svém životním zápolení odvěkém,
má snahu stát se lepším člověkem.
Autor RU 82, 11.09.2011
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: BArBArKO, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak snad se napravíš

11.09.2011 17:35:00 | BArBArKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí