Úzkostlivá

Úzkostlivá

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=-BwxnFd1oGc&feature=related

K ránu byla kapka smutku,
v odpočatých dlaních,
jak malý ráj
udobřených srdcí

Na cestě ticho..

Rozmanitý kraj mého světa
Ukrytý do vzpomínek
Chtělo se mlčet

Dovolit samotě její práci
Nechat ji kvést
nitrem..

Životem znovu plout
do míst za oblohou,
kde světlem opět ožít
a splynout do lásky

Možná poslední slova
nechat doznít..

Pro slzy jedné tmavovlásky,

tisíce dveří se otevřelo

Kde jen hledat klíč ?
Chci uzamknout svou komnatu
a odejít..

Obejmout svou druhou půlku
na opačném konci duhy

...

Bylo smutno, déšť
a do vlasů zamotala se krása
Autor Agniezka, 12.09.2011
Přečteno 283x
Tipy 25
Poslední tipující: Krahujec, Kars, ECHO PARAZIT, jitka.svobodova, Maryje..., hatlapatla, Lota, zenge, Stoneman, la loba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé cérečko, zasáhlas' jistě na konci duhy srdéčko
ST

20.09.2011 08:54:00 | Kars

Tohle mě jednoznačně pohladilo po duši.

19.09.2011 19:54:00 | ECHO PARAZIT

...
ať je jak je, duha vždy přináší dobré
...

13.09.2011 13:56:00 | Lota

Všechno je dohromady...a někdy je to neúnosné a přitom krásné...

12.09.2011 20:43:00 | la loba

Někdy při nádechu prostě zabolí plíce...

12.09.2011 15:53:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí