Múza

Múza

Anotace: Škoda, že je tak nestálá...

Kam zase odcházíš, ó hrůzo!
Neopouštěj mě, má milovaná Múzo!
Nenech mě samotnou svému osudu,
co si jen počnu, co dělat budu?

Odchází a už se nenavrací,
spolu s ní se i má inspirace ztrácí,
svět opět se halí do odstínů šedi,
smutek mě zastírá, oči otupěle hledí.

Já pero držím v ruce, však nevím co psát,
modlím se jen za její brzký návrat,
věřím, že jen na chvíli mi sbohem dala,
když nemohu psát – jako by má duše umírala.
Autor Charibeja, 12.09.2011
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: Angela Valley, Anjesis, E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten pocit znám.

12.09.2011 14:54:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí