Uvíznutí v síti

Uvíznutí v síti

Anotace: ...

Sbírka: Attila

Když utichne můj hlas...
všude jen ticho řvoucí...
je tu jen čas...
slyším jen srdce tlouci...
co nespojí nás...
to nám nic nevyvrací...
v tvých očích jas...
padám do lázně žhnoucí...
a padám, padám zas...
ve dne i v noci...
01-07-2011

A už prší...
a Ty tušíš...
že někde v duši...
mi tvá duše sluší...
napnutou kuší...
v letu perutí...
zlíbám tvé krvavé prokletí...
13-07-2011
Autor Moonlight7, 12.09.2011
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí