Píseň v tichu

Píseň v tichu

Anotace: pro Tebe...

Sbírka: Attila

Ještě teď cítím Tvou vůni na tváři,
ještě teď mi v duši krásně záříš
tisícem hvězd, které mi spadly z nebe
a Ty víš, že jsem v nich hledala Tebe.

Uvnitř to sílí a není to strach či tíseň,
s Tebou slyším v tichu naší píseň,
cítím teplo z Tvých dlaní, chuť i vůni skořice,
s Tebou vidím i odvrácenou stranu Měsíce.
Autor Moonlight7, 13.09.2011
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: E.T.Jane, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... :-) pěkně zamilovaná...

13.09.2011 07:16:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí