Oko

Oko

Anotace: ..inspirována očima.. ráda se koukám..

Stará známá otřepaná věta
zní "oko je okno do duše"

objeví se v něm silueta
vykreslená jen kapkou tuše
na bílém papíru nevinně číhá
na toho, kdo chce poznat ji
kolik tak ještě pohledů zbývá
před kolika se utají?
...
schovat tak hloub než do nitra
nejniternější pocity,
aby už nikdo nemoh' říct
"kouknu se a vím, kdo jsi ty"
Autor kaaamiiii, 14.09.2011
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Traste, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí