pod mraky

pod mraky

Anotace: ... (20)

-

Z vany odkapává
píseň lučních díků

a do zrcadel stará dáma
nahlíží

pod kůží sahám na kliku
na talíři

z vany odkapává
smůla a pel

voní ti kůží kůra
a špunt omdlel

Kryštofe
ukrytý za zdí

lámeš a trháš
mou postel
a kamenují jen blázni

vteřinová půlnoc
a víra ztracená
do hloubi vesmíru křičí
do mezistěn

kdo nebyl dnes opit
bude tebou přistižen

z vany odkapává
pěna
a strach

z vany přetéká
tvá něha
a z krve
létající drak

potáhni
mé šílenství

mou čerň

a až budeme blíženci
odkapávající mraky
odežeň

z vany odkapává
hlína
a z žuly zeď

láska i síla
sypou se jako
slova teď

z vany odkapává
smích a dík

vše už odteklo
i já
odpusť mi
a přijď mi zítra říct..

-
Autor blue, 16.09.2011
Přečteno 250x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Madanik, Dota Slunská, Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí