trafika

trafika

Anotace: .

.
.

div se o mě nepřerazíš
až do trafiky světa
půjdeš ráno pro neviny
taky vsadit si
na včera dnes a zítra

po cestě pár trpaslíků
co ve dne trpí
v noci slíkají se
do síťovky nabereš
abys mi je jen tak tak
nasypala do uší

ať tam v tý mý kebuli
taky někdo maká sakra
.
.
.
Autor Michal Kvido, 18.09.2011
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Marcella
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... Mám tu pěkně čtivé resty Myšo ...
... Trpaslíci jsou mé oblíbené bytosti ...
... Paráda...

06.05.2018 09:37:52 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí