Nádej

Nádej

Stretám ju každý deň.
Tvárou v tvár hľadím
a nikdy nič nečakám.
Keď stretám ju každý deň
a tíško sa zajakám.
Keď žasnem, čo všetko
stretne ma na ceste k Vám.

Stretám ju, ja viem,
každý deň v inom šate.
Raz nesmelo skromná,
inokedy neoblomná.
Raz veselá, štastná
a inokedy slastná.
Ja stretávam ju každý deň...

Viem, možno raz stane sa
a ona nedorazí.
Ja jej však stále verím
a dúfam že nezradí.
Chcem stretávať ju každý deň...
Autor TedelyBear, 19.09.2011
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, hatlapatla, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí