Střepy

Střepy

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

V belasých okovách
trblietavej nenávysti
ponořím se do hloubky
svých pocitů nevděčných
a vydržím tam niekoľko dní
bez nádychu
toužíce po Tvém
jiskrném doteku
i když hladí mě jen
studený sníh
...
a môj dych pretne
ľadové ostrie
a přes všechnu sílu
křehkosti podléhám
Neveriac krútim hlavou
a zatínam päste
Se střepem v ruce…
se sama v sobě
nevyznám
...
Autor TedelyBear, 20.09.2011
Přečteno 211x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, Linzerka, Petbab, hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá kombinace dvou jazyků. Hezké. st

20.09.2011 06:28:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí