Tmavomodrej ... Bezdomáda ...

Tmavomodrej ... Bezdomáda ...

Anotace: **-**

.

.. v dálce Bugati step
a Tři strážníci
... to jistí ...

to je jistý

a jeden by řek´
dost nahovno
´když drolíš vajgly
do hnědýho papírku

ale stejně
je to vlastně fajn

srát na to

že ti kňourá v břiše
unisono s prašivou kočkou

a žít si svůj svět

zatímco neklidný davy jedou
všude ... a nikde

a jen vy dva
nikam nemusíte ...


--------------------------

comment Vindaldrámovi ...
.... a Jeff Beckovu vybasovanýmu sólu ...

*
Autor HarryHH, 20.09.2011
Přečteno 342x
Tipy 16
Poslední tipující: V.N.Losinský, Elisha, Severka, Michal Kvido, isisleo, labuť, zenge, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Miskitka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jinej svět - jiný priority

23.09.2011 18:43:00 | Elisha

houm ci les...

21.09.2011 20:59:00 | Michal Kvido

..za Jeffa a jeho ruce na strunách..1*

21.09.2011 20:00:00 | isisleo

...za basy
i Ježky

20.09.2011 22:39:00 | zenge

Takze ta je za ST. Mam rada tyhle basne s podobnou naladou. Libi se mi.

20.09.2011 18:42:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí