world with a blue flavor

world with a blue flavor

Anotace: ... (12)

.

Básně se stávají návykovými
a příběhy nám přerůstají přes hlavu

nikdy neztratit sami sebe
najít tu správnou cestu v davu

a pod křídla
se skrýt

s múzami jít spát
a celou duší o tebe stát

zamračených dnů
a něžných
provoněných svítání
poklidných večerů

prahnout po slovech
a dotecích andělů

v každé louži
najít kousek nebe
a umět se smát

někdy ukázat světu kousek ze sebe
a jiným umět zatleskat

z tvrdostí se vybrousit
jako Rittbergerův diamant

a když už nevíš
jak dál
dej fant

nenechat se zastrašit
a zmást

příteli
pojď se projít
světem krás

.
Autor blue, 20.09.2011
Přečteno 215x
Tipy 10
Poslední tipující: Mbonita, labuť, Madanik, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to krásná závislost, no né?

21.09.2011 08:40:00 | Dota Slunská

it's world with a pink glasses ;-)

21.09.2011 00:06:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí