Je to v nás

Je to v nás

Anotace: píseň... pro Tebe... 06-09/2011

Sbírka: Attila

víš, je to v nás
pouští se hnát
zabíjí čas
svět kolem nás mizí
svět kolem nás mizí
a já chci ke hvězdám
svět kolem nás mizí
a já Tvou duši ráda mám
jak to jen říct
když noci jsou zlý
jak to jen říct…
vzpomínám
na léto s vášní
a je to zvláštní
když ruce mě zebou
chci objevit měsíc s Tebou

"A už prší... a Ty tušíš... že někde v duši... mi Tvá duše sluší... napnutou kuší... v letu perutí... zlíbám Tvé krvavé prokletí..."
Autor Moonlight7, 22.09.2011
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: čas.běží
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí