Měsíc Ti kreslí do vlasů

Měsíc Ti kreslí do vlasů

Anotace: píseň... pro Tebe...

Sbírka: Attila

Měsíc Ti kreslí do vlasů
odrazy světel kouzelných,
střípky perel, jaspisů,
jantarů

proč ?
když je to pořád v nás
proč?
když zastavil se čas

proč tu chvíli máme
jen v čase zatmění,
proč se nevídáme,
když jsme si souzení

Tvá tvář vytrácí se s každým dnem,
ale ne v srdci mém

Měsíc si kreslí do Tvých očí
a já padám do Tvých snů,
teď se nám svět netočí,
teď zastavil se

čas
a Ty hoříš pro můj cit
a je to v nás,
že spolu máme být

Tvá tvář vytrácí se s každým dnem,
ale ne v duši mé

nechci prožít jediný den
bez Tebe, tak teď tady jsem
pro Tebe, když se večer setmí,
ráno, když jsme depresivní,
celou mě máš, tak si mě vem,
minulost smaž, ať je zase den

chci být jen Tvá napořád…
Autor Moonlight7, 22.09.2011
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab, Thalia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí