Bílý holoubku

Bílý holoubku

Anotace: nářek umírající holky

Bílý holoubku v mé dlani sedící,
zeptej se svý mámy jestli je věřící,
Zazpívej svojí píseň,
než na mě příjde ta strašlivá tíseň.

Poslouchej nářek jedný holky z ulice,
zeptej se mámy, zdaž byla světice?
Podívej se na mě,pomalu umírám,
zazpivej mi... ať se tolik nebojím

s tou svojí bolestí nechci už žít,
aspoń ty mě vyslyš,
modlím se svatej kříž,
akorát slyším,už je čas jít.
Autor Dušekteráztroskotává, 22.09.2011
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Ejí, Houda, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždycky je důvod žít,
ať hůře snad se hledá,
třeba je vstát a jít,
ač zdá se, že se nedá...
:-)

13.11.2016 23:42:18 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí