Na konci Věku..

Na konci Věku..

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=IDMQy1h_OI4

Objevit něčí lež v mém životě
Okamžitě utichnout
A třeba nevědět jak snít
už dál..

Napadá mě občas
i otázka na svět

Jednou by se beztak probudil
a odhodil by masky
..plné slz,
tam kde byl ještě prázdný

A brzy přijde tichý sníh
..
bude všechno zas tak jiný,
nový..
víc studený každý večer

Při vnímání krásy

Chtěla bych mít klíč,
co zahřeje..
a chytit Tvojí ruku..na chvíli

Zrádná chvála za střepy
dopitých perel..
V duši bylo snadno mnoho smutku
..a těch dnů bez Tebe

Jako jizvy na těle se otisknou..

Nahlížím do nového světa
z konce jednoho věku
Čekám na kometu,
co odstraní temný filtr

Dnes..poslední noc
než stanu se svou vlastní změnou
Obejmu peklo
a
pomodlím se.. za lásku
Autor Agniezka, 23.09.2011
Přečteno 341x
Tipy 31
Poslední tipující: Maryje..., Chancer, Krahujec, Paulín, j.c., NikitaNikaT., carodejka, Antares, Kars, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

raději si nic nemyslím

26.09.2011 01:49:00 | tenflipskáj dysfunkt

Přicházím pozdě, na konci věku
však opakuji, možná po sté
a s rozmyslem, jak bral bych hypotéku
"Je to krása, prostě!"
***
Jiří

25.09.2011 19:52:00 | j.c.

Tahle ta věta "A brzy přijde tichý sníh" mě zamrazila... ale, bohužel, je to tak... ST!***

24.09.2011 21:49:00 | NikitaNikaT.

Sama víš, že ta ruka je blíž, tak utři slzu, co padá zbytečně v níž.

23.09.2011 21:59:00 | Kars

Smutný...ale všechno se mění a pomíjí...

23.09.2011 15:42:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí