Závoj slz

Závoj slz

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Chtěla bych mít moc
nad svojí fantazií
myšlienkami, pocitmi
nad sebou
a přitom v hloubi cítím
že za tmou už nic není
Chcel by som
mať moc
alespon nad tmou
...
Za závoji slz
jenž se ode mě klaní
k zemi
zvíjam sa v kŕčoch
vlastných snov,
bolavou duši
už mi nikdo
nezahojí
už nikto
nenachádza
slov
...
Autor TedelyBear, 23.09.2011
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: nikoolkaaa, Bambulka, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí