Symfonie otázky

Symfonie otázky

Anotace: narušený rytmus ale zaručeně ze mě.. je toho tolik co říct mezi řádky..

Píšu si svou symfonii
však nenalézám harmonii
spíše ve všem ironii
co vyplouvá pod povrch

Písmena tak složit do výrazu
co ze srdce čpí a všechny okouzlí
vyslovit jimi otázku
která na všechno odpoví
tak trochu zle
a stínem málem jalovým
mi nezabarví duši
...
Věčnost za vděčnost
tak slyš ty, kdo máš uši
mou symfonii
...
Dva milenci se v boji rvou
kdo získá svou milovanou?
Autor kaaamiiii, 23.09.2011
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dva soci se rvou
kdo dostane tu svou
jednu jedinou:-)

24.09.2011 19:57:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí