Jiné časy

Jiné časy

Anotace: stárneme:(

Jiné časy

Na oplátku zavážu ti tkaničku až nebudeš moci
brácho odešlo slunce našich dnů a nám se nechce
sedět ve stínu, když za rohem se sluní krásná holka nic není jako dřív srdce by chtělo tělo se už bojí
tvůj syn je táta a jeho děti chodí
odešly naše lásky zůstali jsme sami
trapná připomínka toho, že existují jiné časy
Autor Markusi, 24.09.2011
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí